Amerikaner køleskab med skuffer

0

Er du på jagt efter et rigtigt amerikaner køleskab med skuffer, god plads, køl og frys i ét samt isvand- og isterningedispenser? I denne artikel kigger vi nærmere på fordelene ved et amerikanerskab, som det også kaldes – og så ser vi nærmere på to af Danmarks største og mest eftertragtede forhandlere.

Find gode tilbud på amerikaner køleskabe med skuffer hos disse forhandlere:

Behov for mere køle- og fryseplads i hjemmet?

Hvis du ofte synes, du mangler plads i køleskabet eller fryseren, så kan et amerikaner køleskab med skuffer være helt perfekt for dig. Det amerikanske design byder nemlig på væsentlig mere køle- og fryseplads, end du finder i et traditionelt dansk køleskab.

Derudover har det den fordel, at du samler køl og frys ét sted, så du ikke hele tiden skal rende frem og tilbage mellem køkken og kælder eller bryggers.

Et amerikaner køleskab er desuden kendetegnet ved det lækre og stilrene design, som det typisk fremstilles i. Der er intet at sige til, at vi danskere er blevet så vilde med disse køleskabe de senere år.

Køleskab og fryser i ét

Et af kendetegnene ved et amerikaner køleskab med skuffer er kombinationen af fryser og køleskab i ét. Fryseren er simpelthen en integreret del af køleskabet, og den er typisk installeret i den ene låge – dermed i den ene halvdel af amerikanerskabet som samlet enhed.

Den anden låge åbner så op til et stort og rummeligt køleskab, hvor du kan opbevare madvarer, drinks og alt andet, du har behov for at lægge på køl.

Denne fordel ved at have fryser og køleskab i samme amerikaner køleskab med skuffer er bestemt også den overvejende grund til, at så mange af os danskere har taget dette lækre amerikanske design til os i løbet af de seneste år.

Tap iskoldt vand og isterninger direkte fra dit amerikaner køleskab

Et amerikaner køleskab udmærker sig i særdeleshed også ved muligheden for at tappe dejligt iskoldt vand direkte fra køleskabet. Ud over det iskolde vand, har du oftest også mulighed for at hente isterninger direkte fra dispenseren i køleskabet.

Begge features er et stort hit i de danske hjem, og særligt i de varme sommermåneder er det en lækker bonus at have adgang til i hjemmet. Hvis du holder fest derhjemme, vil gæsterne også sætte stor pris på, at de hele tiden kan smutte over til dit flotte amerikaner køleskab og få isterninger i deres drinks, når som helst.

Amerikaner køleskab med skuffer fra Whiteaway.com

Whiteaway.com er en af nordens største forhandlere af bl.a. hårde hvidevarer – heriblandt deres lækre sortiment af amerikaner køleskabe.

Whiteaway.com har etableret sig godt og grundigt som en af danskernes foretrukne leverandører af køleskabe, frysere, elektronik osv. – og dét af en grund. De har nemlig et kæmpe udvalg af f.eks. amerikanerkøleskabe, lynhurtig levering og ikke mindst en stor opbakning blandt deres utallige glade kunder.

Du finder skarpe priser og flotte modeller af køleskabene hos Whiteaway.com, som er en af favoritterne blandt forhandlere herhjemme.

Se WhiteAway.coms udvalg her

Amerikaner køleskab med skuffer fra Wupti.com

Ud over Whiteaway.com forhandler Wupti.com også amerikaner køleskabe i stor stil. Wupti.com fik for alvor deres indpas hos danskerne, da vi begyndte at se den altid sjove og lidt kantede karakter, Wupti-Pede, tone frem på TV-skærmene i de danske hjem.

Men det er (heldigvis) ikke kun sjov og spas, du finder hos Wupti.com. De er nemlig dybt seriøse i deres professionelle arbejde og tilbyder derfor også store og flotte udvalg af amerikanerkøleskabe i alverdens unikke designs.

De byder på lave priser, gode tilbud og ikke mindst en hurtig levering, så du straks kan modtage dit nye amerikanerskab.

Se Wupti.coms udvalg her

Vær opmærksom på størrelsen på dit amerikanerkøbeskab, inden du køber

Når du skal finde dit nye amerikanerkøleskab, så skal du huske at holde øje med dimensionerne. Eftersom disse køleskabe er inspireret af amerikanske standarder, så er dybden på dem også gerne lidt større end på danske køleskabe.

Whiteaway.com gør f.eks. opmærksom på, at det generelle dybdemål på deres amerikanerkøleskabe er 73 cm, hvorimod et klassisk dansk køleskab har en dybde å 60 cm.

Dette har selvfølgelig betydning for, om du har plads til køleskabet i dit køkken, bryggers, eller hvor du nu vælger at installere det. Men det har også væsentlig betydning for det faktum, at du skal kunne få køleskabet ind ad hoved- eller bryggersdøren til at starte med.

Et amerikanerkøleskab er nemlig ikke lige til at skille ad, og derfor skal du være opmærksom på størrelsen, inden du bestiller det hjem. Mål dine døråbning op, så du kan vurdere, om du har plads til at få det igennem.

Share.

Leave A Reply