Siemens KA62DA71

Står du og mangler at amerikanerskab, som har alle de nyeste funktioner, er nemt og brugervenligt, meget rummeligt og har en dispenser? Så er denne model fra Siemens det helt rigtige valg. Her får du topmodellen, som garanterer både rummelighed, flot design og derfor er det heller ikke uden grund, at denne er blandt de bedst sælgende herhjemme.

Siemens amerikaner køleskabet er set til kun 13.999 kr. hos WhiteAway.com

siemens KA62DA71

Køle- og fryseskab fra allerhøjeste skuffe!

Hvis du tidligere har døjet med pladsmangel, manglende overblik eller andre problemer, så er der garanti for, at dette amerikanerskab løser alle disse, og du vil elske denne topmodel efter ganske få dage.

For køleskabet for du en kapacitet på hele 351 liter, fordelt på 4 glashylder (heraf 3 højdejusterbare), 1 easyLift hylde, 2 udtræksskuffer og 5 dørhylder. Derfor kan nemt opbevare alle dine madvarer, mælkeprodukter og meget andet, uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt der er plads nok.

Af andre lækre funktioner og egenskaber er den forkromet flaskeholder, airFresh filter funktionen og dispenseren værd at nævne. For sidstnævnte gælder, at du kan lave isterninger (knust eller hele), samt få iskoldt vand døgnet rundt blot ved et enkelt tastetryk.

Fryseskabet er mindst ligeså praktisk og funktionelt. Med en kapacitet på 177 liter, fordelt på 3 glashylder, 2 udtræksskuffer (heraf 1 BigBox) og 3 dørhylder, så vil du også her kunne have plads til både kød og fjerkræ, samt desserter og meget mere. For fryseskabet er der heller ikke sparet på funktionerne, hvor du får både AntiFrost og superFrys med. Samtidig er der naturligvis NoFrost og automatisk afrimning også.

vanddispenser siemens amerikanerkøleskab

Anti-Fingerprint og mange andre funktioner

Dette amerikanerskab fra Siemens har et lavt energiforbrug på 464 kWh/år, er af energiklasse A+ og har klimaklassen SN-T. Samtidig har det Anti-Fingerprint og dørlukningshjælp, og derfor er dette amerikanerskab yderst brugervenligt og nemt at rengøre og vedligeholde. Farven af rustfrit stål gør det også utrolig flot at se på, og det vil med garanti passe ind i dit køkken; stilrent, enkelt og meget elegant.

Produktspecifikation

  • Energiklasse: A+
  • Årligt energiforbrug: 464 kWh/år
  • Klimaklasse: SN-T
  • Farve/Materiale: Rustfrit stål
  • Anti-Fingerprint: Ja
  • Højde: 1756 mm
  • Bredde: 910 mm
  • Dybde: 830 mm