SMEG FQ60XPE

Er du på udkig efter et nyt amerikanerskab? Denne model fra den italienske producent SMEG er et godt bud, hvis du er på udkig efter god plads, masser af funktioner og et smukt design. Af rustfrit stål og med hele 4 skabsrum får du mulighed for at opbevare alle dine dagligvarer, og samtidig bevare overblikket over disse.

Pristjek

smeg fq60xpeNemt og funktionelt

Har du problemer med trængsel og pladsmangel i dit nuværende køle- og fryseskab (eller fryser), så er denne topmodel den helt rigtige løsning, hvor du får masser af kapacitet, fordelt i hele 4 skabe, og du kan derfor godt glæde dig!

De øverste to låger er køleskabet, og har en samlet kapacitet på hele 385 liter. Derfor er der med garanti plads til alle dine madvarer, frugter og meget mere. Køleskabet har hele 8 dørhylder, 3 store glashylder og 4 udtrækshylder, og du kan derfor nemt have overblik over alle dine madvarer. Køleskabet er godt oplyst, og har samtidig en masse funktioner, såsom alarm ved lav temperatur, feriefunktion, økonomifunktion og børnesikret panel.

Fryseskabet består af de to nederste låger, hvor der er en samlet kapacitet på intet mindre end 173 liter, fordelt over 4 udtræksskuffer, 1 almindelig hylde og så en isterningebeholder, som garanterer isterninger døgnet rundt. Fordelen ved dette fryseskab er, at det har en multizone, som gør det muligt, at anvende hele den nederst, højre side som enten frys eller køl. Dette kan selv vælges gennem LCD displayet med soft touch panel, hvor du kan justere temperaturen. Der er naturligvis også funktioner som super frys med, hvilket sikrer dig det helt optimale frys.

Vigtig viden

Dette SMEG amerikanerskab er af energiklasse A+, har et lavt energiforbrug på 455 kWh/år og er af klimaklasse SN-T. Der følger ligeledes funktionerne NoFrst og automatisk afrimning med, så du ikke selv skal døje med dette.

Udseendet er let og elegant hele vejen igennem, og den rustfrie stål vil helt sikkert passe ind i dit køkken. Med dette amerikanerskab er du garanteret den optimale pladsudnyttelse, og en meget nem og let brugervenlighed.

Specifikationer

  • Energiklasse: A+
  • Årligt energiforbrug: 455 kWh/år
  • Klimaklasse: SN-T
  • Farve/Materiale: Rustfrit stål
  • Kølekapacitet: 385 liter
  • Højde: 1820 mm
  • Bredde: 920 mm
  • Dybde: 720 mm