Liebherr SBSesf 7212-24

Mangler du et amerikanerskab til det køkken, så du kan have alting samlet lige ved siden af hinanden? Med denne topmodel fra Liebherr, så er der garanti for, at du bliver 100 % tilfreds med din investering. Her får du tysk kvalitet af allerhøjeste skuffe, og udover det flotte og stilrene udseende, så er det også super funktionelt, og vil med garanti opfylde alle dine behov.

Prissammenligning

liebherr sbsesf 7212-24

Liebherr amerikanerskabe er lig med et super flot design

 

Kvalitet og design går hånd i hånd

Inden for hårde hvidevarer er den tyske producent, Liebherr, en af markedets førende, og med dette amerikanerskab vil du heller ikke mangle noget som helst. Her får du masser af plads i både køle- og fryseskabet!  Køleskabet har en kapacitet på hele 390 liter, så du kan godt købe stort ind af både mælk, smør, ost, pålæg og meget andet, da pladsen ikke længere bliver et problem. Du får intet mindre end 7 glashylder, 2 udtræksskuffer og 5 dørhylder, inklusiv en æggebakke, og der er utrolig meget plads, så du kan have store flasker og bøtter til at stå også, uden at spekulere på højden.

Fryseskabet er også utrolig rummeligt. Her får du 261 liter, så du kan fryse al det ned, som du måtte ønske; is, kød og fjerkræ, rester, frostvarer, isterninger og meget mere. Det vil alt sammen kunne være i en af de 7 store fryseskuffer, som derfor også giver anledning til orden og systematik. Med dette amerikanerskab får du et kvalitetsmæssigt stykke håndværk fra Liebherr, og du kan ikke finde nogle mangelvarer ved denne topmodel. Netop derfor er den også utrolig populær herhjemme.

liebherr 7212-24

Som du kan se er der masser af plads

Produktspecifikationer

  • Energiklasse: A+
  • Årligt energiforbrug: 485 kWh/år
  • Klimaklasse: SN-T
  • Farve/Materiale: Rustfrit stål
  • Anti-Fingerprint: Ja
  • Højde: 1852 mm
  • Bredde: 1210 mm
  • Dybde: 630 mm

Mange smarte funktioner

Dette amerikanerskab er udstyret med alle de nyeste funktioner, såsom automatisk afrimning (gælder både køle- og fryseskab), temperaturalarmer, recirkuleret luftkøling og meget mere. Alt dette kan lade sig gøre til et lavt, årligt energiforbrug på 485 kWh/år, da det er energiklasse A+.

Samtidig er amerikanerskabets design gennemført til fulde gennem rustfrit stål. Med dets Slimline håndtag er det også nemt at åbne og lukke dørene igen og igen, og med kort tids mellemrum.