Siemens KA62DV71

siemens ka62dv71

Se flere billeder hos WhiteAway.com

Hvis du er på udkig efter et toplækkert og meget energibesparende amerikanerkøleskab fra simens, så er denne Siemens KA62DV71-model et rigtig godt bud. Dette amerikanerskab fra Siemens har både pladsen, funktionerne og det flotte design, som enhver boligejer drømmer om.

Pris og forhandlere:

Lavt energiforbrug

Dette Siemens KA62DV71-amerikanerskab er, ud over at være et lækkert side by side køleskab, også en meget energivenligt køleskab, som virkelig gør noget godt for miljøet og elregningen.

Det er i energiklasse A+, hvilket betyder, at det bruger ganske lidt energi i modsætning til andre og ældre køleskabe. Jo højere en energiklasse, hvor A+ er absolut i toppen, desto mindre energi bruger køleskabet.

Det årlige energiforbrug er sat til at være ca. 455 kWh om året. Det er med andre ord et meget beskedent energiforbrug, taget i betragtning hvor mange gode funktioner og plads, du får med dette amerikanerkøleskab fra Siemens.

Side by side køleskab med multifunktioner

Køleskabet er i et side by side-design, så du kan åbne lågerne til begge sider. Derudover er køleskabet både udstyret med en automatiseret afrimningsfunktion. På den måde skal du aldrig mere bekymre dig om at skulle afrime dit køleskab i tide og utide – det klare dette Siemens amerikanerskab helt selv.

Køleskabet har en kølekapacitet på hele 385 liter og en frysekapacitet på intet mindre end 177 liter. Der er altså god plads til fødevare til hele familien og mere til.

Se flere billeder af amerikaner køleskabet hos Wupti.com

Frisk koldt vand og isterninger

Køleskabet er desuden udstyret med både en vanddispenser og en isterningefunktion. På den måde kan du lynhurtigt holde dit glas hen under en eller begge af disse funktioner på en brandvarm sommerdag – og vupti; du har frisk og iskoldt vand med isterninger.