LG GSL325PVCVD

Hvis du leder efter et køleskab med masser af plads, er du kommet til det helt rigtige sted. Her finder du et super lækkert og rummeligt amerikaner køleskab fra LG. Dette køleskab LG GSL325PVCVD er en blanding af både køle- og fryseskab. Derudover forefindes der også en dispenser på køleskabet, som kan forsyne dig med isterninger, knust is, samt iskoldt drikkevand.

Et sådant køleskab kan være en særdeles god ide, hvis du gerne vil spare penge på fryser og køleskab, ved blot at købe begge dele i ét. Derudover vil det også spare en masse plads, da du får det hele i et. Du kan naturligvis også tage dit et iskoldt glas vand, på blot få sekunder. Det giver dig en frihed du nok ikke har kendt til før, hvis ikke du har ejet et amerikaner køleskab før.

Find de bedste tilbud på LG køleskabe her

Hvis du er en større familie eller blot har behov for meget plads i dit køleskab, er dette et meget godt bud. Rummelig køleskab med masser af plads, men samtidig også til en fornuftig pris, hvor alle kan være med. Køleskabet er udstyret med 346 liters køle område, samt 162 liter fryse område. Det giver dit et særdeles rummeligt køleskab, hvor du kan have plads til alle dine ting.

lg amerikanerskab

 

Derudover er der også en automatisk afrimningsfunktion i dette køleskab. Det havde man ikke før i tiden, og skulle derfor afrime i ny og næ. Det slipper man for nu til dags, og det gør du naturligvis også med dette køleskab. For at give dig lidt ekstra goder, har LG valgt at give hele 10 års garanti på kompressoren, som er i dette køleskab. Det giver dig en væsentlig tryghed, og hvis den garanti ikke er nok til at få dig til at købe det, kan det nævnes at dette køleskab er særdeles miljøvenligt, og befinder sig i energiklasse A+, hvilket er meget højt.

Unik mulighed for dig, at få et særdeles godt køleskab, med en enestående garanti, samt masser af plads til madvarer og frostvarer.

Specifikationer:

  • Vægt: 46 kg
  • Mål 1756 x 894 x 731 (alle mål i mm)
  • Støjniveau: 40 dB
  • Forbrug 424 kWh
  • Energiklasse: A+