Bosch KAN58A45

bosch kan58a45Leder du efter det helt rigtige amerikanerskab til dit køkken, og lyder dine krav, at det skal være både nydeligt og funktionelt? Er dette tilfældet, så er dine topmodel fra Bosch et rigtig godt match! Her får du et lækkert amerikanerskab af rustfrit stål, hvor du får masser af plads, godt overblik og samtidig et luksuriøst design, som helt sikkert vil passe ind i dit køkken.

Prissammenligning

Tysk kvalitet når det er bedst

Den tyske hårde hvidevarer gigant, Bosch, har overgået sig selv på alle parametre, når det kommer til dette amerikanerskab. Her får du to kvalitetsskabe med henholdsvis frys og køl. Hvis du tidligere har haft problemer med pladsmangel, så kan du godt glæde dig!

Køleskabet har en kapacitet på hele 346 liter, fordelt på 3 glashylder, 4 dørhylder og 3 udtrækshylder, så du nemt kan have plads til alle dine grøntsager, mælkeprodukter, madvarer og meget mere. Her slipper du samtidig for at lede rundt i køleskabet, da alle hylderne er store og rummelige, og du kan derfor meget nemt opdele og lave system i dette køleskab.

  • Energiklasse: A+
  • Årligt energiforbrug: 477 kWh/år
  • Klimaklasse: SN-T
  • Farve/Materiale: Stål look
  • Kølekapacitet: 346 liter
  • Højde: 1800 mm
  • Bredde: 900 mm
  • Dybde: 674 mm

mange funktioner side by side køleskab boschBosch er kendte for at lave meget pålidelige og kvalitetsbevidste produkter, og her får du da også et køleskab, med en super brugervenlighed. Det kan nemt åbnes gennem de aflange håndtag. Døren er ikke tung, men isolerer super godt.

Det sidste plus ved dette er naturligvis dispenseren, som ligeledes er meget brugervenlig. Der er en stor kapacitet, og du kan lave både knuste og hele isterninger, samt få iskoldt vand døgnet rundt.

Fryseskabet er ligeledes i særklasse. Kapaciteten lyder på 164 liter, og her får du 2 transparente fryseskuffer, 2 glashylder og 3 dørhylder, så du nemt kan have plads til både kød, fjerkræ, dessert og grøntsager.

Med funktioner som superfrys, og elektronisk temperaturstyring, så mangler der heller ikke funktioner på fryseskabet.

Lavt energiforbrug

Amerikanerskabet er af energiklasse A+, et lavt energiforbrug på 477 kWh/år samt et lydniveau på kun 45 db(A). Dertil får du funtktioner som NoFrost og automatisk afrimning, hvilke du vil sætte stor pris på!