Siemens KA58NP95

Hvis du gerne vil have et køleskab hvor der er masser af plads, vil et amerikanerkøleskab være lige noget for dig. Her er masser plads, samt det samtidig har flere funktioner end et normalt køleskab. Siemens KA58NP95 er et sublimt bud på et amerikanerkøleskab af særdeles god kvalitet.

Mange kan godt lidt et iskoldt glas vand, det kan man få med dette køleskab. Det er ligeledes også et kombineret køleskab, da du kan få vand, is og samtidig har du et ganske almindeligt køleskab til normal brug. Udover et køleskab, er der også fryser integreret i dette køleskab. Derfor behøver du blot at købe dette køleskab, hvis du leder efter både en fryser og et køleskab. Nu tænker du sikkert, der ikke er særlig meget plads i sådan en fryser kombineret med køleskab. Der tager du fejl. Her er nemlig hele 164 liter fryseplads, samt 333 liter i køleskabet.

Find de bedste Siemens tilbud hos disse forhandlere

Dette køleskab fra Siemens er et særdeles godt bud på et amerikaner køleskab, som har en stor kapacitet, men samtidig også er til en fornuftig pris. Mange tror også, at et amerikaner køleskab er meget dyrt. Det er det slet ikke, og du kan komme i gang med et amerikaner køleskab for blot et par tusinde kroner. Det er ingen hemmelighed, at sådan et køleskab fylder væsentligt mere end et traditionelt køleskab. Men du får selvfølgelig også både fryser og køleskab i et. Det giver dig en masse frihed, både økonomisk, men også pladsmæssigt.

KA58NP95

 

Du sparer en masse penge, da du ikke skal betale for både køleskab og fryser, men derimod får begge dele i 1. Før i tiden skulle man afrime køleskab og fryser. Det er slut nu, med NoFrost funktionen fra Siemens. Dermed behøver du ikke at tænke på afrimning, da dette blot bliver gjort automatisk. Bedre bliver det ikke. Fra dispenseren kan du få knust is, isterninger samt iskoldt drikkevand, blot ved tryk på en knap. Det er dejlig nemt, og altid rart med kolde forfriskninger.

Specifikationer:

  • Vægt: 145 kg
  • Mål 1808 x 903 x 682(alle mål i mm)
  • Støjniveau: 45 dB
  • Forbrug 441 kWh
  • Energiklasse: A+