LG GSL545NSQZ

Hvis du har en større familie, som kræver en hel masse plads at køle på, vil det være en særdeles god ide med et amerikaner køleskab fra LG.

Find gode priser på LG amerikanerskabe hos disse to forhandlere:

Denne model hedder LG GSL545NSQZ, og er særdeles rummelig. Dette køleskab har en række forskellige funktioner som giver et fuldendt køleskab, med en hel masse plads. Udover at have en køleskabs del, har dette også en frysedel, som giver dig endnu flere muligheder for, at opbevare din mad, ved den korrekt temperatur.

GSL545NSQZ

 

Derfor kan du nu nøjes med blot at købe dette amerikaner køleskab, så behøver du ikke købe en seperat fryser til dine andre madvarer. Det sparer dig ligeledes også for en hel del penge. Dette køleskab er lavet i et meget strømlinet design, hvor der virkelig er kræset for detaljerne, så du kan få dig et unikt designet køleskab, som passer ind i alle stilarter. Rene linjer og et eksklusivt look, er blot nogle af nøgleordene for dette amerikaner køleskab.

Som noget helt særligt, yder LG 10 års garanti på kompressoren i køleskabet. Det giver dig en fantastisk sikkerhed, og det betyder at du kan nyde dit køleskab i fulde drag, uden at være bange for, at det en dag skulle bryde sammen. Gør det mod al forventning det, vil du have denne garanti i ryggen, som kan redde dig. Som en række andre amerikaner køleskabe, har dette naturligvis også en række forskellige funktioner.

Disse funktioner er bl.a den dispenser, som sidder ude på frysedelen. Denne dispenser kan forsyne dig med isterninger, knust is samt iskoldt drikkevand på blot få sekunder. Dermed behøver du ikke længere opbevare vand i dit køleskab, eller stå og vente på, at vandet i hanen bliver koldt nok til at drikke. Det ventetid er ovre. Køleskabet er udstyret med et NoFrost modul. Det vil sige, at du ikke længere skal afrime hverken køleskab eller fryser. Det gøres nu automatisk. Derudover befinder det sig i energiklasse A++, som giver dig et særdeles strøm og energivenligt køleskab.

Specifikationer:

  • Vægt: 111 kg
  • Mål 1756 x 894 x 723 (alle mål i mm)
  • Støjniveau: 39 dB
  • Forbrug 348 kWh
  • Energiklasse: A++