Liebherr SBSes 7353-25 001

Her finder du en sværvægter inden for amerikaner køleskabe. Liebherr SBSes 7353-25 001 er et køleskab i en kaliber helt for sig selv.

Den har utallige funktioner, som giver dig det nærmest perfekt køleskab, til en fornuftig pris. Blot for at nævne nogle af de funktioner som dette køleskab besidder, kan disse nævnes:

– BioFresh (Denne skuffe holder dine grøntsager og frugter ved deres rette temperatur)

– NoFrost (Med denne funktion slipper du for, at du skal afrime dit køleskab og fryser, dette klares nu automatisk)

– IceMaker (Denne funktion giver dig isterninger, knust is samt iskold drikkevand, som du kan nyde direkte fra køleskabet, gennem en dispenser)

– Touch display, hvor du kan tjekke temperatur i hhv. fryser, samt køleskab
– HydroSafe skuffer, som giver produkterne i dit køleskab op til 3 gange længere levetid, i forhold til et traditionelt køleskab.

Du finder de bedste priser på Liebherr amerikaner køleskabe her

Der kunne nævnes langt flere funktioner, men disse var blot nogle af de essentielle ved dette unikke køleskab. Hvis du gerne vil have et amerikaner køleskab med seriøs plads, er dette køleskabet du skal gå efter. Det kan opfylde ethvert behov som du nu skulle have, for et køleskab. Der er ikke en funktion, som dette køleskab ikke besidder. Det er et køleskab som er langt ud over hvad andre køleskabe kan præstere, til en pris der svarer til specifikationer, som køleskabet besidder.

SBSes 7353-25 001

Køleskabet passer godt ind i alle hjem, samtidig med at det har et tidløst design, som holder i mange år. Design, pris og kvalitet hænger i den grad sammen ved dette unikke køleskab, og du finder ikke andre køleskabe i samme kaliber, til denne pris. Hvis du er på udkig efter et unikt og holdbart køleskab, finder du det lige her. Med en frysekapacitet på 157 liter, og en kølekapacitet på 548 liter, er der lagt op til, at du kan opbevare en hel masse ting i dette køleskab, uden at det vil synes proppet. Det er især en oplagt mulighed for børnefamilien med sådan et køleskab.

Specifikationer:

  • Vægt: 163 kg
  • Mål 1852 x 1210 x 630 (alle mål i mm)
  • Støjniveau: 41 dB
  • Forbrug 387 kWh
  • Energiklasse: A+