BLOMBERG KQD1250XA+

Hvis du er på udkig efter et unikt og lækker amerikaner køleskab, finder du det lige her. Rene linjer og et smukt design, er nogle af nøgleordene til dette køleskab fra Blomberg. Modellen hedder BLOMBERG KQD1250XA+/is, og er en af deres absolutte topmodeller.

Find de bedste tilbud på amerikaner køleskabe her

Amerikaner køleskabe er kendte for deres mange funktioner og kombinerede køle- og fryseskabe. Dette køleskab er ingen undtagelse. Der er frisk og iskoldt vand på dispenseren på lågen. I samme dispenser kan du ligeledes også blive forfrisket med isterninger, samt knust is. Dette kan du bruge i drinks, sodavand eller andet, som du gerne vil have kølet ned. Derudover er der naturligvis også et fryseelement i dette køleskab på hele 155 liter. Dermed slipper du for, at skulle købe både køleskab og fryser, og kan dermed blot nøjes med et enkelt produkt. Det sparer dig en hel masse penge, og samtidig kan du blot bruge et areal til at have dit køleskab og fryser på.

blomberg amerikanerskab

 

Blomberg har en lang historie bag sig, og er kendt for deres sublime køleskabe i super kvalitet. Dette er din sikkerhed for et super godt køleskab, med en række lækre funktioner, som du kan nyde godt af. Forestil dig, at du kan blot kan gå hen til køleskab, og tage dig et iskold glas vand. Køleskabet er ligeledes også udstyret med en automatisk afrimningsfunktion, så du slipper for at skulle afrime dit køleskab manuelt. Det skulle man nemlig før i tiden, og det kan du slippe for nu. Køleskabet har 155 liter fryser plads, samt 385 liter køle plads. Hvis du har en større familie, har man brug for en masse plads til madvarer og drikkevarer. Det kan du få i dette amerikanske køleskab fra Blomberg. Amerikanske køleskabe er super populære, netop fordi man blot behøver at købe et af disse, så har man både køleskab og fryser. Derudover har det også fået mange til at købe et sådant køleskab, at man kan få frisk vand og isterninger direkte fra køleskabet.

Specifikationer:

  • Vægt: 120 kg
  • Mål 1820 x 920 x 720 (alle mål i mm)
  • Støjniveau: 46 dB
  • Forbrug 455 kWh
  • Energiklasse: A+