LG GSL545SWYZ

LG GSL545SWYZ

LG amerikaner køleskabet er set til kun 13.999 kr. hos WhiteAway.com, hvor der i øvrigt er gratis fragt

Er du på udkig efter et lækkert amerikanerskab, som har alt det nødvendige, når der er tale om køleskabe og fryseskabe? Så er du på rette vej, og dette lækre amerikaner køle- og fryseskab er blandt de mest populære på markedet, og LG er da også er meget anderkendt producent af hårde hvidevarer, og heriblandt amerikanerskabe.

Pristjek

Køle- og fryseskab i særklasse

Denne model er en af LG’s topmodeller, og her får du to kvalitetsskabe med både køle og frys. For køleskabet er det værd at vide, at pladsmangel ikke længere bliver et problem derhjemme, for med en kapacitet på hele 362 liter, så er der plads til al den mælk, yoghurt, smør, pålæg og meget andet, som du ønsker at opbevare i dit køleskab.

Køleskabet er brugervenligt helt fra starten af, hvor det nemt kan åbnes ved dets Horional Easy Open håndtag. Det binder derfor ikke, hvis du skal åbne for det flere gange på kort tid, og børn kan ligeledes nemt bruge det. Inddelingen af køleskabet er 4 glashylder, 2 udtræksskuffer og 5 dørhylder, så du har al den plads, som er nødvendigt for et køleskab. Der er god luft mellem hver enkelte hylde, og derfor kan du nemt opbevare større flasker og bøtter, hvis behovet skulle være for dette.

Fryseskabet er ligeledes meget brugervenligt, og vil med garanti falde i god smag. Særligt grundet indbygningen af ismaskinen, som har en vandtank på 3 liter, plads til isterninger og derfor er du garanteret iskoldt vand døgnet rundt. Volumen er på 178 liter, fordelt på 5 glashylder, 2 udtræksskuffer og 3 dørhylder, og du kan derfor nemt fryse rester ned, opbevare is og andet godt, samt kød og fjerkræ.

LG amerikanerskab

Der er masser af plads i dette LG amerikanerskab

Energiklasse A++

Amerikanerskabet er naturligvis af energiklasse A++, har et lavt lydniveau og samtidig alle de nyeste funktioner, såsom LED display, automatisk afrimning, Total No frost og meget mere. Du vil derfor ikke mangle det mindste ved dette lækre amerikaner skab – her er kvaliteten og funktionerne helt i top.

Specifikationer

  • Energiklasse: A++
  • Årligt energiforbrug: 348 kWh/år
  • Klimaklasse: SN-T
  • Farve/Materiale: Hvid
  • Kølekapacitet: 362 liter
  • Højde: 1756 mm
  • Bredde: 894 mm
  • Dybde: 723 mm